Çam Ağacı Kurabiye


40 Adet için malzemesi : 60 gram margarin, 400 gram pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 adet yumurta, 1 yemek kaşığı kakao, 125 gram un, açmak için un, 1 paket kabartma tozu, renkli şekerler, 1 adet yumurta, yeşil gıda boyası, 1 adet yumurta beyazı
Yapılışı : 
Margarini pudra şekerin yarısıyla iyice karıştırın, tarçın, yumurta ve kakaoyu ekleyin. Unu ve kabartma tozunu da katıp el mikserinin hamur yoğurma uçları ile yoğurun. Hamuru yuvarlayıp top yapın üzerini bir folyo ile kapatın 3 saat oda ısısında bekletin. Hamuru 40×20 santim genişlinde açın, elde etiğiniz dikdörtgenden çam ağacı biçimdeki kalıpla kurabiyeleri kesin, kenardan artan hamuru toplayıp çok sıkı yoğurun, yeniden aynı incelikte açıp kalıpla keserek toplam 40 adet kurabiye elde edin. Eğer çam ağacı biçimde kurabiye kalıbınız yoksa hamuru üçgen biçimde kesersek de bu kurabiyeleri hazırlayabilirsiniz. Kurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirip önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin. Kalan pudra şekeri ve yumurta akını karıştırın, yeşil gıda boyası ile renklendirin, kurabiyelerin üzerine sürdüğünüz yeşil cilanın biraz kurumasını bekleyin, hafif nemliyken değişik vol ve renkli şekerden yapılmış boncuklarla süsleyin. Afiyet olsun.