Üzeri için: 1 su bardağı portakal suyu, 1 su bardağı hindistancevizi
Yapılışı:
Hamur malzemesi yoğrulur, orta sertlikte bir hamur yapılır. Köfte gibi oval şekillendirilir. Yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir. Ilıdıktan sonra kurabiyeler önce portakal suyuna batırılır sonra hindistancevizine bulanır. Servis tabağına dizilir.
Afiyet olsun.
Hamur malzemesi yoğrulur, orta sertlikte bir hamur yapılır. Köfte gibi oval şekillendirilir. Yağlanmış tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pembeleşene kadar pişirilir. Ilıdıktan sonra kurabiyeler önce portakal suyuna batırılır sonra hindistancevizine bulanır. Servis tabağına dizilir.
Afiyet olsun.